Uw specialist in traprenovatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een professionele traprenovatie in Delfzijl kan verzorgen? Mondea is uw specialist. Ons bewezen familiebedrijf renoveert al meer dan 30 jaar allerhande trappen bij particulieren en bedrijven in Delfzijl. Na elke traprenovatie blijft er een kwalitatieve, slipremmende en onderhoudsarme trap als resultaat over. Is dat ook wat u wenst? Schakel ons in voor een traprenovatie in Delfzijl.

traprenovatie Delfzijl

Diverse mogelijkheden in renovatie

Worden wij ingeschakeld om trappen te renoveren? Dan realiseren wij dit met behulp van hoogstaand CPL Laminaat, massiefhout en PVC-Vinyl. U kunt bij ons kiezen uit verschillende kleuren en motieven. Ook is de toevoeging van LED-verlichting mogelijk. Is uw trap momenteel voorzien van slijtplekken? Deze zijn na ons bezoek geheel verdwenen. Laat ons weten wat u van ons wenst in Delfzijl. Dan houden wij daar optimaal rekening mee tijdens de traprenovatie.

Zo realiseren wij maatwerk in Delfzijl

Heeft u behoefte aan uniek maatwerk? Dan bent u bij onze specialisten aan het goede adres. Wij denken graag met u mee en wijzen u vrijblijvend op alle mogelijkheden voor uw trap in Delfzijl. Wij tillen graag elk pand dankzij onze traprenovatie naar een hoger niveau. Hiervoor houden onze specialisten de trends en ontwikkelingen in de interieurtechniek nauwlettend in de gaten. Wij leveren ambachtelijk vakwerk, maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen en luisteren aandachtig naar uw wensen.

Een traprenovatie van A tot Z

Als wij ingezet worden voor een renovatie, bespreken wij eerst uitvoerig uw wensen. Is duidelijk wat er moet gebeuren? Dan kunnen wij meestal al in één dag de klus klaren. Hierdoor ondervindt u amper tot geen overlast van ons. Tijdens onze werkzaamheden hoeven we geen hak- of breekwerk te verrichten. De klus achten wij pas klaar als u volledig tevreden bent. Is het zover? Dan ruimen wij onze spullen uiteraard netjes en zelf weer op. Kortom, koop geen dure, nieuwe trap, maar kies voor deze voordelige en vakkundige oplossing. Maak vandaag nog een afspraak!

Het is tijd voor een traprenovatie in Delfzijl

Gunt u uw trap in Delfzijl die gewenste make-over? Laat deze dan realiseren door de specialisten van Mondea. Geef uw wensen aan ons door via 085 489 479 2 of stuur ze naar info@mondea.nl. Wij komen graag bij u langs voor een snelle, kwalitatieve en vakkundige traprenovatie in Delfzijl!