Toe aan een traprenovatie?

Wilt u een bedrijf inschakelen dat een professionele traprenovatie in Dokkum kan realiseren? Maak een afspraak met Mondea. Dit bewezen familiebedrijf heeft de afgelopen 30 jaar al bij diverse particulieren en bedrijven in Dokkum trappen gerenoveerd. Het resultaat na elke traprenovatie? Een kwalitatieve, onderhoudsarme en slipremmende trap. Heeft u hier ook behoefte aan? Laat ons langskomen voor een traprenovatie in Dokkum.

traprenovatie Dokkum

Welke keuzes maakt u?

Wij maken het u mogelijk uw gerenoveerde trap tot in detail samen te stellen. Zo renoveren wij trappen met hoogstaand CPL Laminaat, massiefhout en PVC-Vinyl. U heeft bij ons de keus uit een zeer ruim assortiment kleuren en motieven. Ook kunt u kiezen voor de toevoeging van LED-verlichting. Is de renovatie pure noodzaak, omdat uw trap beschadigd is of voorzien is van slijtplekken? Na onze traprenovatie is uw trap weer als nieuw. Laat ons weten wat uw wensen zijn in Dokkum. Dan houden wij daar optimaal rekening mee.

Hier staan wij om bekend in Dokkum

Wenst u wat meer dan standaardoplossingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk. Laat ons met u meedenken. Wij informeren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden met uw trap in Dokkum. Omdat onze specialisten de trends en ontwikkelingen in de interieurtechniek nauwlettend in de gaten houden, kunnen wij uw pand een ware make-over geven. Voor elke traprenovatie gebruiken wij hoogwaardige materialen. Voorafgaand luisteren we aandachtig naar uw wensen. Naderhand beschikt u over ambachtelijk vakwerk.

Een traprenovatie van begin tot eind

Wilt u ons inschakelen voor een renovatie? Dan horen wij graag eerst uitvoerig wat uw wensen zijn. Zodra duidelijk is wat er moet gebeuren, gaan wij van start. Onze werkzaamheden duren vaak niet langer dan één dag. Voor onze werkzaamheden hoeven we bovendien geen hak- of breekwerk te verrichten. Wij vertrekken pas weer als u volledig tevreden bent over het resultaat. En nadat wij onze eigen spullen weer netjes hebben opgeruimd uiteraard. Kortom, kies niet voor een dure, nieuwe trap, maar voor onze voordelige en vakkundige oplossing. Maak direct een afspraak!

Kies voor onze traprenovatie in Dokkum

Neem contact op met de specialisten van Mondea als u uw trap in Dokkum een ware make-over gunt. Bel voor een afspraak naar 085 489 479 2 of stuur een e-mail naar info@mondea.nl. Wij zijn graag uw professionele partner als u een snelle, kwalitatieve en vakkundige traprenovatie in Dokkum wenst!