Uw partner voor een traprenovatie

Wilt u een bedrijf inschakelen voor de realisatie van een professionele traprenovatie in Drachten? Maak kennis met Mondea. Ons bewezen familiebedrijf heeft al bij verschillende particulieren en bedrijven in Drachten trappen gerenoveerd. Al meer dan 30 jaar is hét resultaat na een traprenovatie van ons een kwalitatieve, onderhoudsarme en slipremmende trap. Wilt u er ook zo één? Schakel ons in voor een traprenovatie in Drachten.

traprenovatie Drachten

Ruim aanbod in keuzemogelijkheden

Bij ons kunt u uw gerenoveerde trap tot in detail samenstellen. Ten eerste heeft u de keuze uit hoogstaand CPL Laminaat, massiefhout en PVC-Vinyl als materiaal. Daarnaast kunt u kiezen uit een zeer ruim assortiment kleuren en motieven. Ook het toevoegen van LED-verlichting behoort tot de mogelijkheden. Is het pure noodzaak dat wij uw trap renoveren? Is deze bijvoorbeeld beschadigd of voorzien van slijtplekken? Uw trap is na onze traprenovatie weer als nieuw. Wat zijn uw wensen in Drachten? Geef ze aan ons door voor een optimaal resultaat.

Waar wij om bekend staan in Drachten

Reiken uw wensen verder dan standaardoplossingen? Dan heeft u in ons de juiste partner gevonden. Wij leveren namelijk maatwerk. Wij denken met u mee en tonen u graag alle mogelijkheden met uw trap in Drachten. Onze specialisten houden bovendien de trends en ontwikkelingen in de interieurtechniek nauwlettend in de gaten. Dit biedt ons de kennis uw pand een ware make-over te geven. Voorafgaand de traprenovatie luisteren we aandachtig naar uw wensen. Tijdens de klus gebruiken we hoogwaardige materialen. Naderhand geniet u van ambachtelijk vakwerk.

Voordelen als u kiest voor onze traprenovatie

Wij wijzen u graag op enkele voordelen die u van ons mag verwachten. Zo werken wij dusdanig efficiënt, snel en vakkundig, dat onze klus vaak niet langer dan één dag in beslag neemt. Een ander voordeel is dat wij geen hak- of breekwerk hoeven te verrichten. Een klus is bovendien in onze ogen pas geklaard als u volledig tevreden bent met het resultaat. Is dit het geval? Dan ruimen wij onze spullen netjes op alvorens we vertrekken. Kortom, besluit vooral geen dure, nieuwe trap te kopen, maar kies voor een voordelige renovatie!

Zo bereikt u uw specialist in traprenovatie vanuit Drachten

Benader de specialisten van Mondea vandaag nog voor een welverdiende renovatie aan uw trap in Drachten. U bereikt ons telefonisch via 085 489 479 2 of stuur een e-mail naar info@mondea.nl. Voor een snelle, kwalitatieve en vakkundige traprenovatie in Drachten bent u bij ons aan het juiste adres!