Tijd voor een traprenovatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een professionele traprenovatie in Dronten voor u kan realiseren? Neem contact op met Mondea. Ons bewezen familiebedrijf realiseert al meer dan 30 jaar kwalitatieve, onderhoudsarme en slipremmende trappen. Wij hebben al bij verschillende particulieren en bedrijven in Dronten een traprenovatie mogen verwezenlijken. Bent u onze volgende tevreden opdrachtgever? Benader ons nu voor een traprenovatie in Dronten.

traprenovatie Dronten

Enorm aanbod in keuzemogelijkheden

Wist u dat u bij ons uw gerenoveerde trap tot in detail kunt samenstellen? Eerst kiest u het materiaal. Wij renoveren trappen met hoogstaand CPL Laminaat, massiefhout en PVC-Vinyl. Vervolgens kiest u uw gewenste kleuren en motieven. Ook kunnen wij LED-verlichting toevoegen. Is uw trap ernstig beschadigd of voorzien van slijtplekken? Dan is een snelle traprenovatie pure noodzaak. Wij komen deze spoedig volbrengen in Drachten en zorgen voor een optimaal resultaat. Geef aan ons door wat uw wensen zijn.

Dit onderscheidt ons van andere bedrijven in Dronten

Wilt u graag wat meer dan standaardoplossingen? Wij zijn in dat geval de juiste partner voor u. Ons werk is namelijk puur maatwerk. Wij denken graag met u mee. Wat zijn uw wensen en wat zijn de mogelijkheden met uw trap in Dronten? Onze specialisten kunnen uw pand een ware make-over geven. Zij houden namelijk nauwlettend de nieuwste trends en ontwikkelingen in de interieurtechniek in de gaten. Wij luisteren voorafgaand de renovatie graag aandachtig naar uw wensen. Zo kunnen we het juiste ambachtelijk vakwerk voor u creëren. Met behulp van hoogwaardige materialen uiteraard.

Voordelen van onze traprenovatie

Van onze bewezen werkwijze mag u behoorlijk wat voordelen verwachten. Zo is onze werkwijze zeer efficiënt, snel en vakkundig. Hierdoor duurt een klus van ons vaak niet langer dan één dag. Een tweede voordeel is dat wij geen hak- of breekwerk hoeven te verrichten. Wij vertrekken bovendien pas, zodra dat we weten dat u volledig tevreden bent over het resultaat. En als wij onze spullen zelfstandig weer netjes hebben opgeruimd. Kortom, u ondervindt vrijwel geen hinder als wij langskomen voor een renovatie. Vergeet die nieuwe, dure trappen. Kies voor een voordelige traprenovatie!

Uw specialist in traprenovatie in Dronten

Schakel de specialisten van Mondea vandaag nog in voor die gewenste renovatie aan uw trap in Dronten. Neem telefonisch contact met ons op via 085 489 479 2 of stuur een e-mail naar info@mondea.nl. Wij komen graag voor een snelle, kwalitatieve en vakkundige traprenovatie naar Dronten toe!