Traprenovatie in Flevoland

Kan uw trap wel een opknapbeurt of make over gebruiken? Dan begint u met het vrijblijvend bespreken van alle mogelijkheden die Mondea te bieden heeft. Als echt familiebedrijf houden we van korte lijnen en goede service bieden. We krijgen energie van vlot uitgevoerde traprenovatie projecten en zijn pas tevreden als u dat bent. Mondea renoveert al jaren trappen in Flevoland en door de jaren heen hebben we een uitgebreid aanbod opgebouwd aan materialen en kleuren. Daarbij komt dat alle materialen die we gebruiken bij de renovatie van uw trap van top kwaliteit zijn. Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden en de kosten van een eventuele traprenovatie door Mondea? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0320 748408.

Voordelen van traprenovatie door Mondea

De traprenovatie specialisten van Mondea komen al  meer dan 30 jaar in Flevoland. Na tientallen jaren en talloze gerenoveerde trappen krijgen wij nog energie van succesvolle traprenovatie projecten. Het is dan ook onze passie om uw wensen te vertalen naar een fantastisch eindresultaat. Wanneer u ervoor kiest om de renovatie van uw trap aan ons toe te vertrouwen kunt u uitgaan van de volgende voordelen:

  • Zekerheid van uw aankoop, we zijn CBW-erkend
  • Duurzame en slijtvaste materialen
  • Top service en betrokken monteurs
  • Afspraken worden altijd nagekomen
  • Vooraf vrijblijvend inzicht in de kosten.

Traprenovatie Flevoland

Traprenovatie door Mondea

Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij u voorzien van alle informatie die u nodig heeft. We denken ook graag met u mee over materiaalkeuze en extra opties. Als al uw wensen duidelijk zijn krijgt u geheel vrijblijvend een helder overzicht van alle kosten van de renovatie. Vervolgens kunnen we op korte termijn een afspraak maken voor de uitvoering.

Uw trap laten renoveren wanneer het u uitkomt

We komen op de afgesproken dag en tijd bij u langs in Flevoland. De meeste projecten worden in 1 dag uitgevoerd. Ongemakken van een renovatie zijn dus minimaal en u geniet binnen de kortste keren van uw nieuwe trap.

Traprenovatie in alle verschillende stijlen en met uitstekende materialen

Mondea renoveert uw trap in verschillende stijlen en met verschillende maten. In Flevoland beschikken wij over tientallen referenties die wij u op aanvraag kunnen overleggen. Traprenovatie laat u bij voorkeur door de specialist doen!

Vrijblijvende offerte voor traprenovatie

Benieuwd naar de kosten voor het renoveren van uw trap? Of wilt u graag meer weten over de alle mogelijkheden die er zijn? We beantwoorden met alle plezier al uw vragen. Ook kunnen we u snel inzicht geven in de kosten van het project. Voor meer informatie over alle mogelijkheden of voor vrijblijvend inzicht in de kosten kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar: 0320 748408 of te mailen naar: info@mondea.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.