Kies Mondea voor uw traprenovatie

Wenst u een vakkundige traprenovatie in Leeuwarden te laten uitvoeren? Bij Mondea bent u aan het juiste adres. Wij zijn de partner van particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan een grondige renovatie aan hun trap. Met de juiste materialen en technieken zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een prachtig eindresultaat in Leeuwarden. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 085 489 479 2 of mailen naar info@mondea.nl. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een traprenovatie in Leeuwarden.

De mogelijkheden bij een renovatie in Leeuwarden

Een traprenovatie kan uw trap een geheel nieuwe en frisse uitstraling geven. Een renovatie van uw trap is de oplossing wanneer u toe bent aan iets nieuws of wanneer uw oude trap flink versleten is. Wij hebben vele mogelijkheden te bieden wat betreft de uitvoering van uw trap. Wat dacht u van een trap van massief hout, CPL laminaat of PVC-Vinyl? Geef uw wensen aan ons door een wij zorgen voor een prachtige trap die zeer veilig is in gebruik.

traprenovatie Leeuwarden

Een efficiënte aanpak in Leeuwarden

Kiest u ook voor de vele voordelen die Mondea te bieden heeft? Wij staan bekend om onze grote vakmanschap en kennis wat betreft traprenovatie. Wij gaan zeer snel en efficiënt te werk, waardoor wij vaak al binnen 1 dag de renovatie hebben afgerond. Tevens zullen wij onnodig overlast van breek- en sloopwerk voorkomen. Wij willen met ons ambachtelijk vakwerk uw wooncomfort verhogen. U kunt straks genieten van een prachtig resultaat in Leeuwarden.

Informatie over de kosten van een traprenovatie

Wat betaalt u voor een traprenovatie bij Mondea? Wij zijn graag duidelijk en transparant over onze kosten. Onze adviseur zal daarom een vrijblijvende offerte op maat voor u opstellen. Hij bekijkt eerst de huidige situatie van uw trap en gaat met u in gesprek om naar uw wensen te luisteren. De factoren als het materiaal en de constructie van de trap bepalen uiteindelijk de prijs die u betaalt voor een renovatie aan uw trap. Met een offerte laten wij u een weloverwogen beslissing maken voordat u Mondea inschakelt voor een renovatie.

Contact voor een traprenovatie in Leeuwarden

Wenst u ook uw trappen in Leeuwarden te vernieuwen? Wij willen u graag helpen. Voor een afspraak kunt u bellen naar 085 489 479 2. Tevens kunt u mailen via info@mondea.nl. Zij zorgen dan voor een geweldige traprenovatie in Leeuwarden.