Kies Mondea voor uw traprenovatie

Wilt u graag een traprenovatie in Lelystad laten uitvoeren? Benader dan de vakmensen van Mondea. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van een prachtige vernieuwde trap. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen. Wij maken gebruik van de beste materialen en technieken, waardoor wij tot een prachtig eindresultaat kunnen komen. Wilt u ook een afspraak maken voor het renoveren van uw trap in Lelystad? Bel ons dan via telefoonummer 085 489 479 2 of mail naar info@mondea.nl. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden op het gebied van een traprenovatie in Lelystad.

Uw mogelijkheden bij een renovatie in Lelystad

Wilt u uw oude trap een nieuwe uitstraling geven? Schakel ons dan in voor een traprenovatie. Het renoveren van uw trap is een geweldige oplossing wanneer u iets nieuws wilt met uw trap of wanneer uw oude trap is versleten. Bij ons heeft u vele mogelijkheden. Zo kunnen wij trappen van massief hout, CPL laminaat of PVC-Vinyl verwezenlijken. Bij het uitvoeren van een renovatie staan uw wensen en eisen centraal. Want alleen dan kunnen wij een trap opleveren die veilig en geheel naar uw wensen is uitgevoerd.

traprenovatie Lelystad

Uw wooncomfort verhogen in Lelystad

Welke voordelen kunnen wij u bieden bij de uitvoering van een traprenovatie? Mondea staat bekend om zijn kennis en vakmanschap op het gebied van renovatie. Hierdoor kunnen wij zeer snel en efficiënt te werk gaan. Al binnen 1 dag hebben wij vaak de renovatie uitgevoerd. Tevens zullen wij onnodig overlast voorkomen. Met ons ambachtelijke vakwerk kunnen wij uw wooncomfort verhogen. Zo laten wij u genieten van een geweldig resultaat in Lelystad.

Meer informatie over de kosten van een traprenovatie

Wat kunt u verwachten wat betreft de kosten van een traprenovatie? Wij vinden het belangrijk dat wij duidelijk zijn over de kosten. Daarom bekijkt onze adviseur de huidige situatie van uw trap en luistert hij naar uw wensen. De factoren als het materiaal en de constructie van de trap bepalen uiteindelijk de prijs die u betaalt voor een renovatie aan uw trap. De adviseur stelt een vrijblijvende offerte op maat op. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken voordat u Mondea inschakelt voor een renovatie.

Neem contact op voor een traprenovatie in Lelystad

Wilt u in Lelystad graag uw trappen vernieuwen? Wij staan graag voor u klaar. U maakt een afspraak door te bellen naar 085 489 479 2. Mailen kan ook via info@mondea.nl. Met onze hulp kunt u rekenen op een vakkundige traprenovatie in Lelystad.