Mondea voor uw traprenovatie

Heeft u behoefte aan een vakkundig uitgevoerde traprenovatie in Lemmer? De specialisten van Mondea staan graag voor u klaar. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hierbij op onze hulp rekenen. Wij maken gebruik van de beste materialen en technieken. Op deze manier kunnen wij een prachtig resultaat bij u in Lemmer verwezenlijken. Wilt u meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via telefoonummer 085 489 479 2 of u mailt via info@mondea.nl. Wij plannen graag een afspraak met u in voor een traprenovatie in Lemmer.

De vele mogelijkheden bij een renovatie in Lemmer

Bent u toe aan een trap met een nieuwe uitstraling? Is uw trap versleten of niet helemaal naar wens? Een goede traprenovatie door Mondea is dan een verstandige keuze. Wij zijn in staat uw trap weer helemaal te vernieuwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor trappen van massief hout, CPL laminaat en PVC-Vinyl. Om tot een optimaal resultaat te komen, luisteren wij heel goed naar uw wensen en eisen. Op deze manier krijgt u een prachtige trap die zeer veilig in gebruik is.

Traprenovatie Lemmer

Verhoog uw wooncomfort in Lemmer

Wij kunnen u veel voordelen bieden bij de uitvoering van een traprenovatie. Doordat onze specialisten veel kennis en ervaring hebben, kunnen zij zeer efficiënt en snel te werk gaan. Een renovatie is vaak al binnen 1 dag uitgevoerd. Tevens voorkomen zij eventueel onnodig overlast. Met hun ambachtelijke vakwerk verhogen zij uw wooncomfort. Wij laten u dus genieten van een prachtig resultaat in Lemmer.

De kosten van een traprenovatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over de kosten van een traprenovatie? Benader dan onze adviseur voor een offerte op maat. Hij bekijkt de huidige situatie van uw trap en overlegt met u uw wensen. Op basis van verschillende factoren zoals het materiaal en de constructie van de trap wordt een offerte opgesteld. Met deze vrijblijvende offerte kunt u een weloverwogen beslissing maken voordat u ons inschakelt voor een renovatie.

Bel of mail ons voor een traprenovatie in Lemmer

Wenst u in Lemmer een trap te laten renoveren? Mondea helpt u hier graag bij. U maakt een afspraak door te bellen naar 085 489 479 2. Mailen kan via info@mondea.nl. Wij kijken er naar uit om u te helpen met een traprenovatie in Lemmer.