Dé traprenovatie specialist van Overijssel

Wilt u, uw trap in een nieuw jasje stoppen en bent u op zoek naar een specialist in traprenovatie in Overijssel? Dan doet u er goed aan om eens de mogelijkheden te bespreken met Mondea Traprenovatie. Niet alleen bieden wij veel verschillende soorten en kleuren kwaliteitsmaterialen. We doen dit inmiddels al meer dan 30 jaar. Hierdoor vertrouwd u op een snelle maar degelijke uitvoering en geniet u in no-time van uw compleet vernieuwde trap. We denken ook graag met u mee wat betreft materiaal en kleur. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Mondea traprenovatie door te bellen naar: 038 3030001. U krijgt dan snel iemand aan de lijn die u voorziet van alle benodigde informatie.

Waarom Mondea Traprenovatie?

Mondea Spanplafonds en Traprenovatie komt al meer dan 30 jaar in Overijssel voor de uitvoering van fantastische traprenovatie projecten. Na al die jaren doen we dit nog steeds met plezier en passie. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel en we zijn een echt familiebedrijf. Uw trap laten renoveren door Mondea traprenovatie betekent voor u:

  • Zekerheid, we zijn CBW-erkend
  • Afspraken worden altijd nagekomen
  • Hoogstaande kwaliteit materialen
  • Persoonlijke benadering
  • Vooraf vrijblijvend inzicht in de kosten

Traprenovatie Overijssel

Uw trap laten renoveren door Mondea

Nadat u contact opneemt met Mondea Traprenovatie en wij de benodigde informatie hebben komen we snel met een vrijblijvende offerte. Een bezoek bij u op locatie in Overijssel, is meestal nodig om een goede inschatting te kunnen maken. U denkt vervolgens rustig na over het voorstel. We kunnen samen de materiaal opties doornemen en wanneer u overtuigd bent kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen.

Snel en kundig uw trap renoveren

Voor de traprenovatie komen we vervolgens op de afgesproken dag bij u langs in Overijssel. Het renoveren van een trap kost ons in de meeste gevallen maar 1 dag. U heeft dus maar weinig last van het renovatie project. Na de uitvoering bekijkt u samen met de traprenovatie specialist het eindresultaat. Voordat u het weet geniet u van uw volledig gerenoveerde trap.

Traprenovatie met top materialen en in alle verschillende stijlen

Het is tegenwoordig mogelijk uw trap te laten renoveren in alle soorten stijlen. Van modern tot klassiek. Van een open tot een gesloten trap. Ook is het mogelijk de trap te renoveren met laminaat, hout en PVC. Met alle voordelen van dien: slijtvast en onderhoudsarm! We hebben al veel tevreden klanten geholpen met traprenovatie in Overijssel.

Vrijblijvend een traprenovatie offerte aanvragen

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Of bent u benieuwd wat een traprenovatie kost? U neemt vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunnen we u geheel vrijblijvend voorzien van een accurate offerte. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Wij komen voor traprenovatie projecten in heel Overijssel. Neem vandaag nog contact op door te bellen naar: 038 3030001 of te mailen naar: info@mondea.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met alle benodigde informatie over het traprenovatie project in Overijssel.