Traprenovatie, voor elk type interieur

Wilt u de trap van uw bedrijf of woning in Sneek laten renoveren? Bij Mondea renoveren onze specialisten binnen een dag. Meerdere mensen zijn met een traprenovatie al geholpen door onze specialisten. Is uw trap ook aan vervanging toe of wilt u een nieuwe uitstraling voor uw trap? Bij Mondea doen we dat door middel van maatwerk. Weet u niet precies welke kleur het beste bij uw interieur past? Neem contact op met ons op. Onze specialisten geven u graag advies over traprenovatie in Sneek.

Dit zijn de mogelijkheden voor traprenovatie

Bij Mondea heeft u de keuze uit diverse kleuren en materialen voor uw trap. Mondea renoveert trappen met materialen zoals, massief hout, PVC-vinyl of CPL-laminaat. Heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld LED-verlichting? Ook dat kunnen onze specialisten voor u realiseren. Heeft u al een kleur in gedachten? Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste kleurtrends. Maak een keuze uit bijvoorbeeld Honing eiken, Kalk eiken, Rustiek eiken en Grijs eiken. Naast deze kleuren bieden wij nog veel meer kleuren. Maak een afspraak met ons. Dan bespreken we al uw wensen voor de traprenovatie in Sneek.

Voordelen van een traprenovatie Sneek

Wilt u graag dat uw trap in Sneek weer naar wens is? Met de vele voordelen van Mondea kunnen wij dit voor uw realiseren. Zo hebben we al veel mensen tevreden gesteld met een traprenovatie. Wilt u graag dat uw trap er weer als nieuw uitziet? Bij ons is dit mogelijk zonder dat u een hele trap hoeft aan te schaffen. Op deze manier bent u goedkoper uit en heeft u binnen een dag een gerenoveerde trap. Een ander groot voordeel is dat wij u geen overlast bezorgen. Wij werken namelijk zonder hak- en breekwerk.

traprenovatie Sneek

Laat uw trap op maat renoveren

Heeft u specifieke wensen voor uw trap in Sneek? Bij Mondea bieden wij traprenovatie maat. Op deze manier krijgt u de gewenste trap voor uw woning of bedrijf. Met onze lange ervaring van al 30 jaar zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Wij maken gebruik van materiaal met de beste kwaliteit, zodat uw trap een lange levensduur tegemoet gaat. Wij geven u graag advies om u het perfecte maatwerk te leveren. Neem contact met ons op. Wij geven u advies over het renoveren van uw trap.

Traprenovatie in Sneek? Neem contact met ons op

Vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs? Of wilt u meer informatie verkrijgen over onze producten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085-4894792 of mail naar info@mondea.nl. Wij helpen u graag met het realiseren van de gewenste trap voor uw woning of bedrijf in Sneek.