Traprenovatie in Staphorst? Schakel Mondea in

Wilt u snel en eenvoudig uw trap laten renoveren? Onze experts bieden u een passende oplossing. Met traprenovatie geeft u uw interieur weer een nieuwe look. Bij Mondea kunt u ook al na 1 dag genieten van het eindresultaat. Heeft u ook een versleten trap of wenst u gewoon iets anders? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij renoveren zowel open als dichte trappen. Heeft u diverse wensen? Stel bij ons uw eigen Mondea trap samen. Vraag een adviesgesprek aan om uw wensen te bespreken voor een traprenovatie in Staphorst.

Diverse mogelijkheden voor een traprenovatie bij Mondea

Welke wensen heeft u voor uw trap in Staphorst? Stel op onze website alvast uw ideale trap samen. Zo krijgt u alvast een indruk van de stijl die u wenst. Daarna kunt u thuis samen met onze adviseur alle voorbeelden op uw eigen trap leggen. Bij ons kunt u kiezen uit materialen als CPL-laminaat, massief hout en PVC-vinyl. Kies als volgt de gewenste kleur voor uw trap. Wilt u iets extra’s toevoegen aan uw trap? Wij plaatsen ook populaire vernieuwingen zoals LED-verlichting.

De 5 voordelen van Mondea Traprenovatie Staphorst

Deze voordelen zult u bij ons ervaren wanneer u uw trap bij ons laat renoveren:

  • Binnen een dag is uw trap klaar
  • Wij werken zonder hak- en breekwerk waardoor u geen overlast ervaart
  • Onze producten zijn van topkwaliteit
  • Uw trap wordt op maat gerenoveerd
  • Genieten van een lange levensduur van uw gerenoveerde trap

Een groot bijkomend voordeel zijn de lagere kosten vergeleken met een nieuwe trap. Wilt u de kosten weten voor uw trap? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw trap in Staphorst.

traprenovatie staphorst

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren door Mondea?

Zoekt u een expert voor uw traprenovatie in Staphorst? Wij hebben al 30 jaar ervaring in het renoveren van trappen. Door middel van maatwerk renoveren wij uw trap tot in perfectie. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Van kleur tot materiaal en de stijl voor uw trap. Onze specialisten maken het bijvoorbeeld ook mogelijk om LED-verlichting te plaatsen. Heeft u al een idee hoe uw trap eruit komt te zien of heeft u advies nodig? Vraag een gesprek aan met onze adviseur.

Traprenovatie Staphorst? Bel of mail ons

Wilt u meer informatie verkrijgen over traprenovatie? Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel ons op 085 489 479 2 of mail naar info@mondea.nl voor een adviesgesprek voor het renoveren van uw trap in Staphorst.