Traprenovatie in Steenwijk? Geef uw trap weer een nieuwe uitstraling

Op een snelle en eenvoudige manier uw trap laten renoveren in Steenwijk? Onze specialisten hebben voor u altijd een passende oplossing. Wij renoveren trappen van zowel particulieren als bedrijven. Wilt u een open of dichte trap laten renoveren of van een open trap een dichte trap maken? Andersom kan natuurlijk ook. Welke wens u ook heeft, onze specialisten renoveren binnen 1 dag. Geef uw interieur in Steenwijk weer een nieuwe sfeer met een traprenovatie.

Ons aanbod voor een traprenovatie Steenwijk

Heeft u al ideeën voor uw trap in Steenwijk? Stel dan alvast uw eigen trap samen op onze website. Wilt u nog een beter beeld krijgen van hoe het er bij u in huis uitziet? Maak een afspraak met onze adviseur om thuis op uw gemak alle voorbeelden op uw trap te leggen. Maak ook een keuze uit onze materialen zoals: PVC-vinyl, CPL-laminaat of massief hout. Heeft u al een kleur in gedachte? Kies bijvoorbeeld Honing eiken, Walnoot White wash of Grijs eiken. Geef uw traprenovatie nog een extra upgrade met LED-verlichting.

Traprenovatie Steenwijk

Dit zijn de 5 voordelen van een traprenovatie van Mondea

Toe aan een nieuwe uitstraling voor uw trap of is uw trap versleten? Bij Mondea:

  • Is uw trap binnen 1 dag gerenoveerd
  • Heeft u geen overlast omdat wij geen hak- en breekwerk verrichten
  • Bieden we de beste kwaliteit producten voor jarenlang woongenot
  • Denken wij altijd met u mee
  • Kunt u geheel uw eigen trap samenstellen

Waarom uw trap bij Mondea laten renoveren?

Bij Mondea hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service voor onze klanten. Onze specialisten maken uw trap voor u op maat. Tevens zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling zoals nieuwe kleuren, materialen en stijlen. Uw trap nog een extra toevoeging geven? Wij plaatsen ook LED-verlichting. Dit geeft uw trap niet alleen een mooie uitstraling, het is ook nog eens erg veilig. Hulp nodig met het uitkiezen van de beste stijl? Onze adviseur geeft u graag advies voor uw traprenovatie in Steenwijk.

Trap laten renoveren in Steenwijk? Bel of mail ons

Heeft u vragen over onze producten of service voor uw traprenovatie? Neem gerust contact met ons op. Liever gelijk een afspraak maken voor een adviesgesprek? Bel op 085 489 479 2 of mail naar info@mondea.nl. Onze adviseur helpt u graag met uw traprenovatie in Steenwijk.