Geef uw trap in Veendam een nieuwe uitstraling met traprenovatie

Onze specialisten hebben voor uw traprenovatie in Veendam altijd een passende oplossing. Mondea renoveert zowel dichte als open trappen. Wilt u uw trap laten ombouwen naar een open of dichte trap? Wat u ook wilt, de renovatie is al binnen 1 dag klaar. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe trap. Laat vandaag nog uw wensen weten voor een traprenovatie in Veendam.

De mogelijkheden voor het renoveren van uw trap in Veendam

Geef uw eigen stijl aan uw traprenovatie. Stel op onze website alvast uw ideale trap samen. Op deze manier krijgt u alvast een indruk hoe uw trap eruit komt te zien. Voor een nog beter beeld raden wij om een afspraak te maken met onze adviseur. Op uw gemak kunt u dan de voorbeelden op uw eigen trap leggen. Maak een keuze uit verschillende materialen. U kunt kiezen uit massief hout, PVC-vinyl of CPL-laminaat. Geef uw trap ook een mooi kleurtje.
Een aantal voorbeelden van ons aanbod in kleuren:

  • Honing eiken
  • Grijs eiken
  • Rustiek eiken
  • Walnoot White wash
  • Beuken

traprenovatie veendam

De voordelen van Mondea bij het renoveren van een trap

Toe aan een nieuwe uitstraling voor uw trap in Veendam? of is uw trap versleten? Met de vele voordelen van Mondea maken wij uw trap weer naar wens. Het grote voordeel: wij kunnen uw trap al binnen 1 dag renoveren. U bent op deze manier ook goedkoper uit dan wanneer u een hele nieuw trap aanschaft. Ook zult u geen overlast ervaren, omdat wij geen hak- en breekwerk verrichten.

Waarom uw trap bij Mondea laten renoveren?

Een traprenovatie voeren onze specialisten altijd uit op maat. Van nieuwe trends op het gebied van kleuren, stijlen en materialen zijn we ook altijd van op de hoogte. Wij hebben ook al meerdere mensen blij gemaakt met het renoveren van hun trap. Mondea staat voor renoveren met kwaliteit en snelheid. Wij maken namelijk gebruik van hoogwaardige producten en uw trap is al binnen een dag klaar. Wij denken graag met u mee. Heeft u al wensen of wilt u graag advies over een traprenovatie in Veendam? Laten we de mogelijkheden bespreken in een adviesgesprek.

Neem contact op voor informatie over traprenovatie in Veendam

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 085 489 479 2 of mail naar info@mondea.nl. Heeft interesse in een adviesgesprek? Laat u adviseren door onze adviseur. Onze vakkundige specialisten komen graag bij u langs in Veendam voor een snelle en kwalitatieve traprenovatie.