Een betere trap dankzij een traprenovatie

Zoekt u naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van een traprenovatie in Winschoten? Schakel dan direct Mondea in. Wij renoveren als familiebedrijf al ruim 30 jaar trappen van zowel particulieren als bedrijven in Winschoten. Onze trappen zijn zeer kwalitatief, slipremmend en onderhoudsarm. Heeft u behoefte hieraan? Schakel ons in voor een traprenovatie. Na onze traprenovatie in Winschoten geniet u van meer woongenot.

traprenovatie Winschoten

Wanneer een renovatie de uitkomst biedt

Is de stijl van uw trap niet meer geheel naar uw smaak? Of is het duidelijk te zien dat uw trap zijn beste tijd heeft gehad? In gevallen als deze biedt een renovatie de uitkomst. Voor het renoveren van trappen gebruiken wij CPL Laminaat, massiefhout of PVC-Vinyl. Wenst u LED-verlichting, specifieke kleuren of motieven? Wij leveren u graag een resultaat dat aan al uw wensen voldoet. Geef aan ons door waar in Winschoten wij die benodigde traprenovatie mogen realiseren. Maak een afspraak met onze specialisten.

Als wij uw trap onder handen nemen in Winschoten

De aanpak van Mondea verschilt op diverse punten met die van andere bedrijven. Zo houden wij de laatste ontwikkelingen in traprenovatie nauwlettend in de gaten. U weet hierdoor zeker dat de nieuwste trends in de interieurtechniek ons absoluut niet ontgaan. Laat ons met u meedenken. Wij leveren u graag vrijblijvend advies. Onze specialisten informeren u graag over wat er zoal mogelijk is met uw trap in Winschoten. Hierdoor kunnen wij precies die trap creëren, die uw pand naar een hoger niveau tilt.

Voordelen van onze traprenovatie

Als u uw trap door ons laat renoveren, geniet u naderhand uiteraard van een perfecte trap. Maar er is meer. Zo is een renovatie stukken voordeliger ten opzichte van een compleet nieuwe trap. En doordat wij een renovatie vaak al in één dag kunnen realiseren, ondervindt u weinig tot geen hinder van ons bezoek. Wij werken zonder hak- of breekwerk te hoeven verrichten en gebruiken precies dat materiaal dat u wenst. Behoefte aan deze professionele aanpak? Benader ons voor een afspraak.

Het is tijd voor een traprenovatie in Winschoten

Wij realiseren graag precies die trap die u wenst in Winschoten. Neem contact op met de specialisten van Mondea door te bellen naar 085 489 479 2. U mag uw wensen ook mailen naar info@mondea.nl. Na onze traprenovatie in Winschoten bent u weer in het bezit van een aantrekkelijke, veilige en kwalitatieve trap!