Laat uw trap renoveren

Denkt u erover na de trap in uw huis in Zwolle te vernieuwen? Wij van Mondea zijn gespecialiseerd in traprenovatie en hielpen al veel mensen in Zwolle aan een opgeknapte trap. We zijn op de hoogte van alle nieuwe trends en gebruiken de nieuwste materialen voor uw traprenovatie. Hierdoor ziet uw trap in Zwolle er weer fantastisch uit. Heeft u een whitewash trap of een massief houten trap? Mondea behandelt alle materialen op de juiste manier met respect voor de structuur en uitstraling van het product. Hierdoor voeren wij een traprenovatie altijd perfect uit.

Traprenovatie met een moderne aanpak

Graag nemen wij deze gelegenheid om u op de hoogte te stellen van het nieuwste van het nieuwste in de interieurtechniek. Onze traprenovatie specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de interieurtechniek en denken dan ook graag met u mee. Wilt u weten wat er voor u in Zwolle allemaal mogelijk is op het gebied van traprenovatie? Neem dan contact op om een afspraak te maken met een van onze specialisten. Contact opnemen kan gemakkelijk door te bellen naar: 085 489 479 2 of te mailen naar info@mondea.nl.

traprenovatie Zwolle

Traprenovatie in Zwolle

In de hoofdstad van het mooie Overijssel, de hanzestad Zwolle, hebben wij al heel vaak een traprenovatie mogen realiseren. het grote voordeel van een trap renoveren ten opzichte van een nieuwe trap aanschaffen is dat het u minder geld kost en de renovatie in een dag klaar is. Een ander mooi voordeel van een traprenovatie door onze vakmensen laten realiseren, is dat u hen pas tevreden mag uitzwaaien nadat zij alles weer netjes op orde hebben gebracht. Omdat onze specialisten werken zonder hak- of breekwerk te verrichten, blijft uw huis schoon en zit u achteraf niet in Zwolle te kijken naar eventueel overgebleven rommel. Voordelen van Mondea inschakelen voor de traprenovatie bij u thuis in Zwolle:
Wij gebruiken bij de renovatie precies het materiaal dat u wil.
Wij adviseren en denken met u mee over de renovatie van uw trap.
Wij hebben speciale materialen om een trap veiliger te maken.
Uitstraling is ontzettend belangrijk. U kunt speciale wensen ook bij ons neerleggen.

Offerte aanvragen voor traprenovatie

Wilt u graag meer weten over onze service? Of wilt u direct een offerte aanvragen voor renovatie van uw trap in Zwolle? Bel dan Mondea op telefoonnummer 085 489 479 2 of mail naar info@mondea.nl. Wij hebben graag contact met u op de traprenovatie te bespreken. Wij realiseren binnen één dag de traprenovatie van uw trap in Zwolle.