Een perfect passend interieur

Mondea is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring met spanplafonds. In de provincie Utrecht staan wij bekend om onze persoonlijke benadering, hoge kwaliteit en vakwerk op maat. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het laten plaatsen van een spanplafond? U kunt altijd vrijblijvend om woonadvies vragen in Veenendaal. Wist u bijvoorbeeld dat spanplafonds bijna in elke ruimte geplaatst kunnen worden? Van uw woonkamer, keuken tot zelfs in uw zwembad. U beleeft jarenlang plezier van een spanplafond in Veenendaal.

Veenendaal spanplafond

Kies voor spanplafonds van Mondea

Ook op de zakelijke markt is Mondea actief. Heeft u een hotel, restaurant of ander bedrijf in Veenendaal? Bespreek dan met één van onze vakmensen wat mogelijk is op het gebied van spanplafonds. Met een spanplafond kunt u heel veel kanten op.

Wij hebben voor u op een rijtje gezet wat de mogelijkheden zijn, namelijk:

  • U kiest uw eigen stijl, kleur en materiaal
  • Verbeterde akoestiek; geluiddempende werking
  • Het spanplafond kan binnen één dag geplaatst worden
  • Verlichtingsplan met ingebouwde LED
  • Minimum aan onderhoud

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in traprenovatie. Hiermee kunt u een compleet nieuwe uitstraling creëren. Op een deel of uw gehele trap plaatsen wij in Veenendaal overzettreden. Bij traprenovatie maken wij alles op maat met hoogwaardige materialen. Na de traprenovatie hoeft u nog maar weinig onderhoud te plegen aan uw trap. Voor elke inrichting is een geschikte trap beschikbaar die perfect past binnen uw interieur.

Onze werkwijze in Veenendaal

Bij Mondea werken wij volgens de Mondea methode. Dit betekent dat onze klanten in Veenendaal het middelpunt vormen. Laat ons dus vooral weten wat uw ideeën en wensen zijn op bijvoorbeeld het gebied van spanplafonds. Ergert u zich altijd aan losliggende bedrading? Of wilt u weten of LED verlichting mogelijk is in een spanplafond. Mondea komt graag naar Veenendaal voor een vrijblijvend advies. Voor elk interieur is een passend spanplafond te realiseren.

Een nieuwe uitstraling van uw interieur

Benieuwd naar hoe een spanplafond eruit ziet? Kom dan eens vanuit Veenendaal een kijkje nemen bij één van onze showrooms. Of bent u er al uit? Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld spanplafonds. Bij vragen kunt u ons altijd bellen op: 085-4894792. Of stuur een mail naar info@mondea.nl. Voor een perfect geplaatst spanplafond gaat u in Veenendaal naar Mondea.