Een nieuw interieur is alles wat uw huis nodig heeft

Heeft u weleens iets gelezen over Mondea of van ons gehoord in Wageningen? Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van spanplafonds. Met onze producten verschijnen wij in Interieur- en Woonmagazines. Mondea staat voor kwaliteit, vakwerk op maat en een hoge dienstverlening. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden op het gebied van een spanplafond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Woont u in de provincie Gelderland dan komen wij graag een keer bij u langs om woonadvies te geven. U wilt toch ook een stralend interieur in Wageningen?

Wageningen spanplafond

Boost uw interieur

Op de zakelijke markt is Mondea ook actief. Heeft u een hotel, restaurant of ander bedrijf in Wageningen? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. Met een spanplafond kunt u veel kanten op. Wij hebben uw mogelijkheden op het gebied van spanplafonds op een rijtje gezet. Dan krijgt u een duidelijker beeld. Het gaat om de volgende mogelijkheden in Wageningen:

  • Kies uw eigen stijl, kleur en materiaal
  • Verbeterde akoestiek; geluiddempende werking
  • Plaatsing van spanplafond binnen één dag
  • Verlichtingsplan met ingebouwde LED
  • Minimum aan onderhoud

Realiseer uw droomhuis met spanplafonds

U creëert met spanplafonds een compleet nieuwe uitstraling van uw woning. Een spanplafond is ook de oplossing voor akoestische problemen. Deze plafonds zijn geluiddempend. Binnen één dag is de akoestiek bij u thuis in Wageningen verbeterd. Mondea stelt de klant centraal. Dit noemen wij ook wel de Mondea methode. Wij luisteren naar uw wensen, kijken wat er bij u thuis mogelijk is en geven u op basis daarvan woonadvies. Verbeter dus de uitstraling van uw interieur en kies voor een spanplafond. Verder kunnen wij uw entree aanpakken. In traprenovatie is Mondea ook gespecialiseerd. Dit betekent dat wij in Wageningen overzettreden plaatsen op uw trap. Na de traprenovatie heeft uw trap nog maar weinig onderhoud nodig. Kies in Wageningen voor traprenovatie van Mondea. U krijgt de trap die perfect past binnen uw interieur.

In Wageningen neemt u contact op met Mondea

Bent u nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden op het gebied van spanplafonds? Mondea slaagt er bijna altijd in om uw basisidee te vertalen naar een praktisch haalbare uitvoering. U kunt contact met ons opnemen via het volgende nummer: 085-4894792. Of stuur een mail naar: info@mondea.nl. Voor een nieuw spanplafond in Wageningen kiest u voor Mondea.