Het visitekaartje van uw huis

Heeft u weleens van Mondea gehoord in Zeist? Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het verfraaien en onderhouden van uw woning. In de provincie Utrecht zijn wij dé specialist op het gebied van spanplafonds. Als u een spanplafond plaats in uw keuken, slaapkamer of hotel dan krijgt de kamer een compleet nieuwe uitstraling. Dat is wat u wilt. Een betere akoestiek, plaatsing binnen 1 dag en het veroorzaakt geen rommel. Onze dienstverlening is hoog. U staat als klant centraal. Interesse? Laat u door Mondea informeren over spanplafonds in Zeist.

Zeist spanplafond

Ga voor meer wooncomfort in Zeist

Met één van onze spanplafonds krijgt u een betere akoestiek. Het plafond is geluiddempend. In Zeist zal uw nieuwe plafond een positief effect hebben op de uitstraling van uw interieur. Heeft u al nagedacht over de kleur? Wit is niet langer uw enige optie. Daarnaast kunnen wij verlichting monteren in uw spanplafond. Creëer in Zeist bijvoorbeeld uw eigen sterrenhemel.

Laat ons weten wat uw stijl is. Ergert u zich altijd aan losse bedrading. Dat hoeft niet langer. Bij het monteren van het plafond werken wij meteen de bedrading weg. Met als eindresultaat een strak, geluiddempend spanplafond in Zeist.

Profiteer bij spanplafonds van onze voordelen

Woont u in de provincie Utrecht dan heeft u geluk. Zelfs in Zeist kunt u profiteren van onze volgende voordelen:

  • Een persoonlijke benadering
  • Hoge, degelijke kwaliteit
  • Afspraak = Afspraak
  • Vrijblijvend woonadvies
  • CWB erkend: dit betekent een veilige koop en meer zekerheid

Onze werkwijze oftewel de Mondea methode betekent dat wij u als klant centraal stellen. Het plaatsen van spanplafonds neemt bij ons maar één dag in beslag. Een spanplafond van goede kwaliteit is wat onze vakmensen afleveren in Zeist. Wist u dat u bij Mondea ook terecht kunt voor traprenovatie? Uw trap bekleden wij dan met overzettreden. Bij traprenovatie werken wij altijd met hoogwaardige materialen. Door traprenovatie ontstaat direct meer wooncomfort.

Kies voor Mondea

Heeft u uw keuze gemaakt? U wilt een spanplafond van Mondea. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Twijfelt u nog? Kom dan een kijkje nemen in de provincie Utrecht bij één van onze showrooms. Dan ziet u direct welke mogelijkheden u heeft op het gebied van spanplafonds. Bel ons op: 085-4894792 of stuur een mailtje naar: info@mondea.nl. In Zeist moet u voor spanplafonds zijn bij Mondea.