De voordelen van onze CBW erkenning

Mondea: CBW-erkend

Bij Mondea zijn wij erg trots op onze CBW-erkenning en onze verdere service naar de klant toe. Wij hebben persoonlijke aandacht voor u, luisteren altijd naar uw wensen en eisen en noemen dit de “Mondea-methode”. Hierbij staan veiligheid, gedegen kwaliteit en nauwkeurige montage centraal. Onze CBW erkenning draagt hieraan bij, naast het feit dat wij volgens kredietbeoordelaar Graydon tot de 3% meest gezonde bedrijven in Nederland behoren! Dit biedt u als klant veel zekerheid. Maar wat betekent die CBW-erkenning nou voor u als klant wanneer u bij ons voor een traprenovatie kiest? Wij leggen het u uit.

Tenminste 2 jaar extra goede garantie

Naast de vele voordelen die een CBW-erkende winkel biedt, biedt het u ook zekerheid. Omdat wij namelijk CBW-erkend zijn, hanteren wij voorwaarden die de klant zo goed mogelijk beschermen in zijn of haar rechten. In deze voorwaarden zijn regels opgenomen over onder andere het (aan)betalen, het leveren, de levertijd, het vervoer en de garantie van de diensten en producten die u bij ons koopt. Een van deze voorwaarden is een extra goede garantie: deze is namelijk twee jaar volgens CBW voorwaarden!

Een nette aanbetalingsregeling wanneer wij failliet zouden gaan

Bent u door de economische crisis soms nog wat angstig met het doen van grotere aankopen en (aan)betalingen zonder dat u al wat terug krijgt voor uw geld? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Doordat wij CBW-erkend zijn, hanteren wij een aanbetalingsregeling. Heeft u daarom geld betaald voor een traprenovatie en zouden wij failliet gaan? Dan heeft u recht op een vervangende aankoop en wordt het aanbetalingsbedrag in mindering gebracht met een maximum van 25%.

Een onpartijdige klachtenafhandeling

Daarnaast profiteert u van een onpartijdige klachtenafhandeling. Dit betekent dat er een onafhankelijke geschillencommissie is, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw traprenovatie soepel zal verlopen en dat er altijd mensen voor u klaarstaan! Bent u benieuwd naar de verdere exacte regeling, de beperkingen en de werkwijze van de CBW-erkenning? Dan kunt u op de site van CBW-erkend kijken voor meer informatie. En bent u door deze voorwaarden 100% overtuigd van onze werkwijze en onze betrouwbaarheid? Dan kunt u bij ons een afspraak maken voor uw traprenovatie! Kies voor een vrijblijvende offerte en ontdek onze vele mogelijkheden. Contact opnemen voor de mogelijkheden of voor meer informatie? U kunt ons bereiken door te bellen naar 085-4894792 of stuur een e-mail naar info@mondea.nl en wij helpen u graag verder met uw traprenovatie!