Een spanplafond in uw badkamer

Verbouwing van de badkamer

De badkamer is vaak één van de laatste ruimtes in een huis die verbouwd wordt. Vaak besteedt u veel aandacht aan het afstemmen van tegels, badmeubel en stortdouche. Wij raden u aan dat u tenminste één onderdeel van de badkamer niet over het hoofd ziet: het plafond. En misschien komt u er wel achter dat dit het makkelijkste onderdeel van de hele verbouwing wordt.

Waarom is een goed badkamerplafond essentieel?

Een plafond van goede kwaliteit is natuurlijk altijd
belangrijk. Maar het is extra belangrijk in ruimtes met een hoge
luchtvochtigheid. Hier moet u misschien andere materialen voor een plafond
gebruiken dan in bijvoorbeeld de woonkamer. Waarom? Luchtvochtigheid veroorzaakt
niet alleen schimmel, het kan ook materiaal vervormen. Het vocht kan
bijvoorbeeld plafondplaten doen kromtrekken. U wilt dit natuurlijk voorkomen.
Dan is een spanplafond van Mondea ideaal in uw badkamer. Dit materiaal is
namelijk compleet waterbestendig en hierdoor krijgt vocht niet de kans om uw
plafond aan te tasten.

Andere voordelen van een spanplafond in de badkamer

Verlichting in de badkamer is essentieel. In de badkamer maakt u zich klaar voor de dag. Tanden worden gepoetst en het haar wordt voorzien van de nodige modelleer middelen. Het installeren van badkamer verlichting vergt vaak veel hak en breekwerk. Als u kiest voor een spanplafond van Mondea hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij kunnen namelijk, tegelijk met het bevestigen van het spanplafond, ook de verlichting aanbrengen. U hoeft dus alleen nog maar te bedenken wat voor soort verlichting u wilt en waar u het wilt, en dan is alles in één keer geregeld! Kan iedereen dus in een mooi verlichte badkamer de dag beginnen.

Maak uw familie en uw huis gelukkig met een spanplafond

We leveren ons badkamer spanplafond in verschillende kleuren. Verder zult u merken dat wij alles strak af kunnen werken en dat we ook eventueel nog snoeren of kabels kunnen wegwerken achter het plafond. Wij zijn er dus zeker van dat er voor iedereen een passende look te vinden is. Verder kunnen wij het plafond vaak al in één dag bevestigen. Zoals we in het begin al zeiden: dit kan het makkelijkste onderdeel van de hele verbouwing worden. Dus zet nog even door, bel ons gauw op, en wie weet heeft u binnenkort een heel mooi
spanplafond van Mondea!