Ontdek de mogelijkheden met een traprenovatie

Kies voor een andere look met een traprenovatie

Wist u dat u met een traprenovatie van Mondea uw entree, hal en overloop in één keer een compleet andere look geeft? Wij horen vaak dat mensen niet meer tevreden zijn met hun huidige woning. De entree oogt te ouderwets, de overloop is gevaarlijk vanwege loszittende trapbekleding of de trap is dusdanig verouderd dat deze niet meer geheel naar wens is. Maar zou u daarom moeten verhuizen? Of een complete verbouwing van uw woning moeten regelen? Nee hoor! Door enkel te kiezen voor een traprenovatie, geeft u uw woning uiterst eenvoudig én betaalbaar die gewenste make-over!

Hoe wenst u uw trap gerenoveerd te hebben?

Wellicht bent u nog niet bekend met alle mogelijkheden in traprenovatie. Daarom kaarten wij ze hier graag even voor u aan. Om te beginnen kunt u uw open of dichte trap laten voorzien kwalitatief CPL laminaat. Dit materiaal is zeer sterk, onderhoudsarm en prettig om op te lopen. En het mooie is, laminaat past in elk interieur! Onze collectie bestaat namelijk uit zeer veel verschillende varianten. Kiest u voor Europees eiken, Honing eiken, Kalk eiken, Rustiek eiken of Grijs eiken? Of gaat uw voorkeur meer uit naar Beuken, Ahorn, Kersen of Walnoot White Wash? Voor een wat stoerdere uitstraling, kunnen wij de traprenovatie verrichten met laminaat dat precies zo oogt als Leisteen of met een Grijze betonlook. Naast laminaat werken we ook met massief hout en PVC-Vinyl. Kortom, keus genoeg!

Onze diensten houden niet op bij uw trap

Kiest u voor mooi laminaat voor de traprenovatie? Overweeg dan ook meteen of u uw entree en overloop ook voorzien wilt hebben van bijpassend laminaat. Wij leveren namelijk ook voor die vertrekken laminaat in exact dezelfde kleur en met hetzelfde motief. Uiteraard zijn al onze producten gemaakt met zorg en toewijding. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u uw trap niet zomaar wilt laten renoveren: u wenst uw woning een ware make-over te geven. Om dit te kunnen realiseren, gaan wij eerst graag met u in gesprek. Laat ons uw wensen weten, zodat wij u een passende selectie van al onze mogelijkheden kunnen tonen. Zo kunnen we zelfs LED-verlichting aanbrengen in uw trap! Heeft u nog geen idee van wat u wilt? Laat ons u dan geheel vrijblijvend adviseren en inspireren in de mogelijkheden met een traprenovatie!

Schakel ons in voor de traprenovatie

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden in traprenovatie? Schakel ons in! Bel naar 085-4894792 of stuur een e-mail naar info@mondea.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten in traprenovatie.