spanplafond

Wanneer is uw spanplafond aan renovatie toe?

Dit is hoe u weet dat renovatie nodig is

De spanplafonds van Mondea hebben een groot aantal voordelen, een hoge kwaliteit en uitstekende eigenschappen. Na slechts een paar uur montagewerk is de ruimte onherkenbaar veranderd. Oneffenheden in het plafond zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor een naadloos geheel. Om hun mooie uitstraling te behouden, moeten de spanplafonds echter goed worden onderhouden en indien nodig gerenoveerd. Ook het renoveren van spanplafonds kunt u overlaten aan Mondea. Maar wanneer moet u een spanplafond renoveren? Lees verder om erachter te komen.

Wat is een spanplafond eigenlijk?

Bent u nieuw in de wereld van plafonds? Dan vraag u zich waarschijnlijk af wat we bedoelen met een spanplafond. Een spanplafond is een type plafond dat gemaakt is van pvc of polyester en dat door middel van speciale wand- of plafondprofielen onder een bestaand plafond wordt gespannen. Een spanplafond is ideaal voor het renoveren van andere soorten plafonds. Het verbergt moeiteloos alles wat u niet wilt zien in een verouderd of beschadigd plafond. Laat u uw spanplafond door Mondea plaatsen, dan bent u binnen een dag klaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van een spanplafond ter vervanging van een ouder plafond? Neem contact op!

Renovatie van een spanplafond

Spanplafonds hebben over het algemeen een levensduur tussen de 25 en 30 jaar. Vertoont uw spanplafond gebreken na gebruik van deze duur? Is er waterschade ontstaan of hangt het gespannen polyester op sommige plekken niet meer mooi? Zijn er scheuren zichtbaar? Dan is een renovatie op zijn plaats. Het opnieuw plaatsen van een spanplafond is vrij eenvoudig, maar de ervaring van een installatiebedrijf is vereist voor het verkrijgen van een mooie gladde afwerking. Door Mondea in te schakelen voor de renovatie van uw spanplafond geniet u van de garantie en kwaliteit van uw spanplafond. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Uw spanplafond renoveren?

Heeft u in het verleden gekozen voor een spanplafond, maar begint deze gebreken te vertonen? Heeft u de indruk dat uw spanplafond aan vervanging toe is? Dan bent u bij Mondea aan het juiste adres. Wij laten uw spanplafond in een mum van tijd vervangen. Zo heeft u er weer jarenlang plezier van. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen door een e-mail te sturen naar info@mondea.nl, te bellen naar 0591 394 252of het contactformulier op de website in te vullen.