Spanplafond-kantoor

Zoekt u een spanplafond voor uw bedrijf?

Waarom spanplafonden zo goed geschikt zijn voor bedrijven en kantoren

U kent natuurlijk het klassieke plafond van het gemiddelde kantoorpand. Maar er is nog zoveel meer keuze voor uw kantoor of bedrijf als het op plafonds aankomt. Eén van die keuzes is een spanplafond. Spanplafonds hebben namelijk enkele voordelen ten opzichte van andere plafonds. Maar voordat we deze voordelen kunnen benoemen, moeten we eerst een andere vraag beantwoorden: wat is een spanplafond precies?

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een soort schijnplafond dat is gemaakt van kunststof zoals polyester of pvc. Het is een soort strak doek dat strak over uw bestaande bedrijfsplafond wordt gespannen. Hiermee heeft u in een korte tijd (bij Mondea zijn wij er in één dag mee klaar) een strak plafond dat er mooi uitziet!

Een spanplafond voor uw kantoor

is voor u en uw bedrijf natuurlijk belangrijk dat het werk door kan gaan. Dan is bij een spanplafond voor uw bedrijf geen probleem! Omdat Mondea deze binnen no-time heeft geplaatst, hoeft niet uw hele kantoor overhoop te worden gehaald tijdens de plaatsing. Uw werknemers kunnen dus snel weer verder!

Geluid en verlichting met een spanplafond

In het gemiddelde kantoor is in de loop van een dag vaak veel geluid te horen. Er wordt immers gewerkt. Een goede demping van deze geluiden kan helpen bij het creëren van een goede werksfeer. Hiervoor past Mondea een akoestisch materiaal toe voor uw spanplafond. Nog een ander voordeel van een spanplafond is de mogelijkheden voor verlichting. Omdat kabels tussen het spanplafond een het ‘daadwerkelijke’ plafond in zitten, kunnen deze netjes weggewerkt worden. Hierdoor kan verlichting overal naar wens geplaatst worden zonder dat u met ongewenste kabels hoeft te werken.

Mondea: een familiebedrijf met ervaring

Mondea is een echt familiebedrijf en dat zijn we al meer dan 30 jaar. Zodoende hebben we ook meer dan 30 jaar ervaring met spanplafonds. Op deze manier kunnen wij ook bij uw bedrijf makkelijk en probleemloos een spanplafond installeren. Bij ons bent u verzekerd van professionaliteit en een goed verloop van het plaatsingsproces.

Benieuwd geworden naar hoe een spanplafond van Mondea bij uw bedrijf kan staan? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 0591 394 252. U kunt ons ook mailen op info@mondea.nl. U bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier hier op de website in te vullen.